Španělská vína a jiné delikatesy od BMC Brno

Svátek zamilovaných je již za námi, to však rozhodně nebrání nic tomu udělat si doma s Vaší drahou polovičkou o víkendu příjemný večer, který můžete zpestřit také kvalitním španělským vínem.

Španělská vína jako zpestření romantických večerů ve dvou

Španělská vína Vás očarují svou jedinečnou vůní. Díky výhodné poloze vznikají ve Španělsku především červená vína. Proslulá jsou zejména svou nezaměnitelnou chutí, barvou i vůní. Vína z oblastí Rioja či Ribera del Duero patří k tomu nejlepšímu, co španělská vína mohou nabídnout. K nejpěstovanějším odrůdám červeného vína na španělských vinicích patří Tempranillo, Garnacha, Syrah a Merlot. Zatímco u nás se vína rozlišují na základě cukernatosti na jakostní a přívlastková, ve Španělsku není tohoto označení třeba. Prakticky všechny španělské odrůdy totiž dosahují vysoké cukernatosti. Naopak je pro ně charakteristické označení dle doby zrání. V nabídkovém katalogu společnosti BMC Brno najdete vína Joven, Cosecha, Crianza, Reserva i Gran Reserva. Všechny tato pojmenování se vztahují k době zrání španělského vína. Ochutnejte například vína z rodinného vinařství Bodegas Barahonda a ochutnejte některé z vín odrůdy Monastrell.

Ochutnejte také španělské delikatesy

Z nabídkového katalogu společnosti BMC Brno můžete objednat také španělské delikatesy, které mohou rovněž obohatit Váš jídelní stůl. Chuťové pohárky můžete poškádlit například robotničkami na česneku nebo chorizem. Ke španělským delikatesám bezpochyby patří také olivy a filety z makrely s rajčatovou šťávou. Nabídka španělských delikates je skutečně pestrá a rozhodně stojí za Vaše ochutnání.