Inspirovala mne otázka o Nilu, a tak pokládám otázku.
Máte také nějaké humorné přeřeky nebo překlepy?
Jeden z mnoha: Já v cukrárně:
Dejte mi dvě klemrole
Prosím?
dvě kremlore...
Prosím?
Dejte mi dvě trubičky.
Prosím!
Znáte nějaké přeřeky nebo překlepy?
Sice jsem si tenkrát uvědomil těsně než jsem to vypusti z huby ale málem stalo se.V ždy po zemědělském plese se v neděli konal dětský karneval který jsem moderoval.No a protože člověk byl ještě tak trochu mimo tak se při různých soutěžích mimo jiné´po přestávce stalo že jsem poprosil rodiče o to aby zase pozornost dětí směrovala na podium.No a řekl jsem přestávka nám skončila a tak si zase zasoutěžíme.Málem tam ale padlo slovo zasouložíme.Kdybych to ze sebe takhle vyblábolil hanbou bych se propadl.Ale dopadlo to jak to dopadnout mělo.
dabač Sice jsem si tenkrát uvědomil těsně než jsem to vypusti z huby ale málem stalo se.V ždy po zemědělském plese se v neděli konal dětský karneval který jsem moderoval.No a protože člověk byl ještě tak trochu mimo tak se při různých soutěžích mimo jiné´po přestávce stalo že jsem poprosil rodiče o to aby zase pozornost dětí směrovala na podium.No a řekl jsem přestávka nám skončila a tak si zase zasoutěžíme.Málem tam ale padlo slovo zasouložíme.Kdybych to ze sebe takhle vyblábolil hanbou bych se propadl.Ale dopadlo to jak to dopadnout mělo.

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 825 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od KarellV
16 srp 2018 14:05
-
- 1 Příspěvků
- 750 Zobrazení