Jak zastavit padání vlasů?
Mohu te z vlastni zkusenosti pobavit - v sedmnácti jsem měl vlasy po lopatky, občas mne - k memu vzteku, ostříhali 'svestky' (hajzlove)...Kid Děkuji všem za odpověď, obával jsem se, že tak nějak to bude.
Dneska se striham sám, tedy ty zbytky, tak na 1 az 5 mm - porad mam vlasy na lopatkach - ale dneska buďto v kouskách (ty strihane) anebo mi tam rostou (k vzteku)...

Re: Jak zastavit padání vlasů?
No jelikož mám pocit, že tim začínám trpět tak začínám zjišťovat jak tomu zabránit nebo předejít. Koukal jsem na různé přípravky, ale nevím moc tomu nevěřím a pak tu jsou takové možnosti třeba transplantace. Zajímaly by mě nějaké zkušenosti od lidí, co už třeba byli na nějaké operaci.
Zlikvidovat vlasy a chodit dohola. Je to velmi sexy. Padání vlasů totiž zastaví jen podlaha. Všechny ostatní skoro zbytečné snahy stojí nekřesťanské peníze.
A když tě to tak zajímá, snad i odpovíš, ne jako 100% ostatních, kteří se už rok jen ptají ale jinak už se neozvou!
A když tě to tak zajímá, snad i odpovíš, ne jako 100% ostatních, kteří se už rok jen ptají ale jinak už se neozvou!
Sice ti žádnou radu nedám, ale můžeš všem odpovídat takto:
Pokud máš kouty, tak jsi vášnivý v sexu ty, protože manželka tě rukama odstrkuje...od toho jsou ty kouty,protože to dělá oběma rukama.
Pokud máš na temeni kolečko, tak je vášnivá manželka, protože tě drží právě za temeno hlavy, hlavu přiráží dolů a říká..ještě ještě.
Ono se to takto špatně vysvětluje, nejlépe se to vysvětlí názornou ukázkou.
Pokud máš kouty, tak jsi vášnivý v sexu ty, protože manželka tě rukama odstrkuje...od toho jsou ty kouty,protože to dělá oběma rukama.
Pokud máš na temeni kolečko, tak je vášnivá manželka, protože tě drží právě za temeno hlavy, hlavu přiráží dolů a říká..ještě ještě.
Ono se to takto špatně vysvětluje, nejlépe se to vysvětlí názornou ukázkou.