Obalovat filé dvakrát?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
KAROLA

Obalovat filé dvakrát?

Nový příspěvek od KAROLA » 28 říj 2017 13:45

Je lepší obalit filé v trojobalu před smažením dvakrát? Dělám ho dnes poprvé.




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 28 říj 2017 14:13

Myslím, že není důvod, filé přece nevyteče ;)
Dvojitý trojobal se dělá na sýr právě proto, aby nevytekl.

Uživatelský avatar
Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 28 říj 2017 14:38

Pokud máš radši silnější krustu tak to udělat můžeš ale opravdu to není potřeba. Filé smažím často a stačí jedno obalení.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 28 říj 2017 16:23

File obal jen jednou - a pokud chceš hrubší krustičku, použij hrubou strouhanku anebo namísto jí kukuřičné lupínky...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 29 říj 2017 05:59

Kupodivu se někdy u nás filé obaluje dvakrát a to zejména, když je filé z bloku, tedy větší porce. Lepé se propeče no a kůrčička jedna báseň.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek