Příliš tvrdá zelenina do salátu

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Nikola Tomanová

Příliš tvrdá zelenina do salátu

Nový příspěvek od Nikola Tomanová » 09 srp 2016 18:36

Kupuji naloženou zeleninu (hrášek, cibule, petržel, mrkev...) ale je v salátu dost tvrdá. Co s tím?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 09 srp 2016 18:37

Zeleninu chvilku povařit ve vodě. Bude stravitelnější a změkne.

Uživatelský avatar
Sova
člen
Příspěvků 841
Registrován 13 čer 2016 10:37

Nový příspěvek od Sova » 09 srp 2016 18:39

Lepší je dělat zeleninu čerstvou kterou spaříte v páře nebo ji osmahnete na másle. Salát pak není tak kyselí jako z koupené nakládané směsi.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 09 srp 2016 19:21

Dávám zeleninu vařenou, salát je opravdu mnohem chutnější.

Nikola Tomanová

Nový příspěvek od Nikola Tomanová » 09 srp 2016 19:23

Tak to musím příště zkusit. :)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek