Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Nikola Tomanová
Nový příspěvek
od Nikola Tomanová » 09 srp 2016 18:36
Kupuji naloženou zeleninu (hrášek, cibule, petržel, mrkev...) ale je v salátu dost tvrdá. Co s tím?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 09 srp 2016 18:37
Zeleninu chvilku povařit ve vodě. Bude stravitelnější a změkne.
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 09 srp 2016 18:39
Lepší je dělat zeleninu čerstvou kterou spaříte v páře nebo ji osmahnete na másle. Salát pak není tak kyselí jako z koupené nakládané směsi.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 09 srp 2016 19:21
Dávám zeleninu vařenou, salát je opravdu mnohem chutnější.
-
Nikola Tomanová
Nový příspěvek
od Nikola Tomanová » 09 srp 2016 19:23
Tak to musím příště zkusit. :)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 2 Příspěvků
- 804 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
09 kvě 2017 14:39
-
-
- 2 Příspěvků
- 591 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Eman
31 kvě 2017 13:57
-
-
- 2 Příspěvků
- 1034 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prdoch
19 bře 2016 09:27
-
-
- 1 Příspěvků
- 648 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
03 dub 2016 21:47
-
-
- 2 Příspěvků
- 907 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zita
22 čer 2016 21:15