Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Jindřich
Nový příspěvek
od Jindřich » 27 říj 2016 09:49
Za jaké teploty se podává hermelín? Čerstvě vyndaný z lednice nebo se nechá chvíli odležet? Chci ho dát na sváteční mísu pro hosty.
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 27 říj 2016 10:14
Jak kdo chce. Já ho podávám tak že ho nechám po vyndání z lednice 20 - 30 minut povolit a tak mi chutná. Děti ale nemají rozteklou konzistenci moc rádi tak ho jí přímo z lednice.
-
prasák
- člen
- Příspěvků 891
- Registrován 20 bře 2016 07:30
Nový příspěvek
od prasák » 27 říj 2016 13:24
Jsem zastáncem toho, nechat ho chvíli povolit po vyndání z chladničky. Uvidíš že má pak aromatičtější chuť než když je studený a stuhlý.
-
-
- 4 Příspěvků
- 3872 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Volf
08 črc 2017 12:21
-
-
- 2 Příspěvků
- 969 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
18 kvě 2016 20:18
-
-
- 3 Příspěvků
- 1218 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Volf
08 črc 2017 12:22
-
-
- 3 Příspěvků
- 1052 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
11 srp 2016 16:42
-
-
- 3 Příspěvků
- 864 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
20 dub 2018 17:38