Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Jitka R.
Nový příspěvek
od Jitka R. » 01 lis 2016 12:28
Jde udělat strouhanka když mám jen čerstvé rohlíky a nakoupené maso na řízky?
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 01 lis 2016 13:28
Já ji taky dělám občas z čerstvých rohlíků. Rozříznu je podélně napůl a dám na pečící papír do trouby. Troubu pustím na minimum a po několika minutách je otočím. Chce to hlídat aby nedošlo ke spálení těch rohlíků. Když jsou tvrdé tak se namelou a je čerstvá strouhanka. Krásně voní.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 01 lis 2016 14:40
Hlavně je důležité nechat rohlíky opravdu dobře vysušit. Pokud bude strouhanka vlhká, budou se řízky přichytávat k pánvi.
-
-
- 3 Příspěvků
- 1408 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vlasta
03 črc 2016 18:48
-
-
- 4 Příspěvků
- 2016 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zdeněk Šantora
03 říj 2016 21:01
-
-
- 3 Příspěvků
- 1169 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
05 črc 2017 14:37
-
-
- 3 Příspěvků
- 1360 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
21 led 2017 18:36
-
-
- 2 Příspěvků
- 1327 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
19 zář 2017 21:37