Strouhanka z čerstvých rohlíků

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Jitka R.

Strouhanka z čerstvých rohlíků

Nový příspěvek od Jitka R. » 01 lis 2016 12:28

Jde udělat strouhanka když mám jen čerstvé rohlíky a nakoupené maso na řízky?




Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 01 lis 2016 13:28

Já ji taky dělám občas z čerstvých rohlíků. Rozříznu je podélně napůl a dám na pečící papír do trouby. Troubu pustím na minimum a po několika minutách je otočím. Chce to hlídat aby nedošlo ke spálení těch rohlíků. Když jsou tvrdé tak se namelou a je čerstvá strouhanka. Krásně voní.

Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 01 lis 2016 14:40

Hlavně je důležité nechat rohlíky opravdu dobře vysušit. Pokud bude strouhanka vlhká, budou se řízky přichytávat k pánvi.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek