Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Hanáková Věra
Nový příspěvek
od Hanáková Věra » 22 dub 2017 08:14
Sousedka si stěžovala, že se v jejich domě se v noci dějí divné věci. Prý slyší šepot a kroky, hýbou se obrazy a občas vidí černou postavu. Říká, že tam jistě vládnou nějaké temné síly a je to čím dál tím horší. Chtěla bych jí nějak pomoci, ale nevím jak. Proto se chci zeptat kam se má obrátit? Je někdo kdo umí zloduchy vypudit? A pokud ano, nepřestěhují se jinam? Třeba k nám? Děkuji za každou radu, nebo názor.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.

-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 25 dub 2017 10:31
Můj názor je, že žádní duchové nejsou. Ve starých domech bývají slyšet různé zvuky, může pracovat dřevo, zdi, nebo potrubí. Temnou postavu může sousedka vidět, když se probouzí ze spánku je ještě není zcela probuzená. Pohnout obrazem může i průvan.
Samozřejmě nějací vyháněči duchů své služby nabízejí, ale domnívám se, je to jen klam pro důvěřivé, který je ale bude stát hodně peněz. Když si člověk myslí, že duch už byl vyhnán, přestane se bát a není tak přecitlivělý.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.

-
-
- 4 Příspěvků
- 1042 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Katrin
23 zář 2018 08:41
-
-