Hřebíky na paličce na maso?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Monča

Hřebíky na paličce na maso?

Nový příspěvek od Monča » 13 lis 2017 16:15

Koupila jsem novou paličku na maso. Z jedné strany jsou klasické výstupky ale z druhé strany jsou jakoby hřebíky jeden vedle druhého. K čemu se ta strana s hřebíky používá?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 13 lis 2017 17:02

Říká se tomu tenderizer a používá se k narušení hrubých vláken masa aniž bys je musela rozmlatit napadrt...
Na tužší červená masa (hovězí, koňské, starou divočinu - jelení, šanci, klokaní, velbloudí...).
;)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek