Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Nesmyslná a nepravdivá odpověď! Doba evidence na ÚP se „do důchodu jako placená“ nepočítá.Ann Ano. Neplatí to sice přímo úřad práce, ale platí to stát. Když se nahlásíš na pracáku, povinnost platit zdravotní a sociální pojištění nemáš. Přesto se ti do důchodu bude započítávat jako zaplacené.
Nepřesná odpověď: Doba evidence na ÚP se do doby důchodového pojištění započítává částečně.Mudr.Lant ÚP platí pouze zdravotní pojištění, ale jak píše Ann, doba evidence se započítává do důchodu.
Je to doba vyčleněná. Nic neovlivní, tedy ani nárok na důchod a výši důchodových dávek. Roky se počítají stejně, jako kdyby sociální pojištění placené bylo. Proto ta moje větička do důchodu se ti započítávat bude. Je to napsáno tak, aby pochopil každý.24eu Nesmyslná a nepravdivá odpověď! Doba evidence na ÚP se „do důchodu jako placená“ nepočítá.
Zkusím opravit všechny: Doba na ÚP se započítává pro důchod, ale jednak ne donekonečna a jednak se redukuje, nezapočítává se plná doba.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.Ann Je to doba vyčleněná. Nic neovlivní, tedy ani nárok na důchod a výši důchodových dávek. Roky se počítají stejně, jako kdyby sociální pojištění placené bylo. Proto ta moje větička do důchodu se ti započítávat bude. Je to napsáno tak, aby pochopil každý.