Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Halina
Nový příspěvek
od Halina » 30 lis 2017 18:07
Posledně co jsem vařila cibulačku tak byla příšerně sladká. Jakou mám tedy použít cibuli aby se to neopakovalo? Dá se poznat jestli je cibule sladká ještě před vařením?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 30 lis 2017 18:14
Každá cibule je sladká, cibulačka by také měla být sladká...

-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 30 lis 2017 18:14
Můžeš zkusit, půl na půl žlutou a červenou cibuli, přidat více česneku a libečku. Ale i tak, pravá cibulačka má mít nasládlou chuť.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 30 lis 2017 18:20
Mudr.Lant Můžeš zkusit, půl na půl žlutou a červenou cibuli, přidat více česneku a libečku. Ale i tak, pravá cibulačka má mít nasládlou chuť.
Cibule bílá, žlutá i červená jsou sladké cca stejne... Dokonce i šalotka...
Liší se jen štiplavostí, a štiplavé silice se dušením vytrácí...

-
-
- 3 Příspěvků
- 857 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
24 říj 2017 18:41
-
-
- 2 Příspěvků
- 790 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Táňa
05 dub 2017 22:41
-
-
- 2 Příspěvků
- 1164 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
31 srp 2017 16:16
-
-
- 3 Příspěvků
- 1112 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 srp 2016 16:17
-
-
- 3 Příspěvků
- 833 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matyáš
31 bře 2017 15:51