Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Tohle nerozporuju...Mudr.Lant Víš, pokud někdo žil a žije v malém městečku nebo na vesnici, vždy se našlo místo, kde se dalo vyvádět. Jistě, modřiny, odřeniny byly, ale že by někdo přišel k závažnému zranění...nevzpomínám si.
A to je závěr této a předešlé diskuze.![]()
Mowlo, my dva máme tu výhodu, že se nehádáme do krve, že se nepomlouváme, nevyhrožujeme si navzájem, ale jsou věci, u kterých si odporujeme a já si myslím, že tak to má být.mowla Tohle nerozporuju...
Ale ptám se (A) - "zda bys to tam dneska dovolil těm svým vnukům"...?? - tedy tam, kde jsi řádil ty...
VarB - našel bys - tam, kde aktuálně žiješ, silnici či polňačku, kam bys na tomto vnuky pustil řádit?
VarC - pustil bys na tomto vnuky ze sjezdovky?
___
V tom vnímám zásadní rozpor mezi našimi tvrzeními...
A na to jsi mi neodpověděl...
Já se opravdu nechci hádat (to snad víš) - ale některé kousky, které já jsem přežil, si fakt nedovolím ani zmínit před případnými dalšími zájemci - leda jako odstrašující případ toho, co lze s notnou dávkou pitomosti (blbci mají štěstí - to asi znáš) i relativně ve zdraví (modřiny či jizvy nepočítám) přežít...
![]()
![]()