Kdy začít s vánočním úklidem?
Re: Kdy začít s vánočním úklidem?
Mamka včera umývala okna a příští týden bude uklízet obývák a já svůj pokoj budu uklízet těsně před vánocemi.
Díky. Já ještě nemám ani upečeno, tak s úklidem počkám.
Na facebooku byla dobrá hláška....Hospodyňky o Vánocích k vám přijde Ježíšek a ne kontrola z hygieny.
Takže bych řekl, že se to nemá přehánět s úklidem. Beru to jako chlap..je lepší mít manželku o Vánocích v pohodě a sem tam nějaké smítko, než mít vypulírovaný byt a manželku pernamentně naštvanou co všechno ještě nestihla.
Takže bych řekl, že se to nemá přehánět s úklidem. Beru to jako chlap..je lepší mít manželku o Vánocích v pohodě a sem tam nějaké smítko, než mít vypulírovaný byt a manželku pernamentně naštvanou co všechno ještě nestihla.
Já žádný velký vánoční úklid nedělám, protože uklízím pravidelně celý rok. Nemám žádné skryté kouty které je třeba na Vánoce vyčistit.
Uklízím, až když odejdou hosté, protože pak je to opravdu potřeba. Pak si někde v koutku sednu a konečně mám klid.

Uklízím, až když odejdou hosté, protože pak je to opravdu potřeba. Pak si někde v koutku sednu a konečně mám klid.

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 748 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
19 pro 2017 18:58
-
- 4 Příspěvků
- 1726 Zobrazení