Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Radana Dostalova

Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Nový příspěvek od Radana Dostalova » 15 lis 2020 07:43

Vím,kde se stala chyba při udění,maso a klobásy jsou lehce nakyslé.Muzu se z nich otrávit?




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6479
Registrován 27 úno 2017 13:17

Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Nový příspěvek od satam » 16 lis 2020 07:56

Problém je, že nevím, kde stala chyba ani nemohu posoudit chuť klobás. Takže neumím poradit.




Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek