Stránka 1 z 1

Používat na krájení masa speciální prkénko?

Napsal 05 črc 2017 09:43
od Daniela Čedíková
Pokud doma krájíte maso, používáte na to jiné prkénko než třeba na zeleninu nebo chleba?

Napsal 05 črc 2017 09:44
od Zdeněk Štefek
Samozřejmě že na maso mám zvláštní prkénko. Nebudu na tom samém po krájení masa krájet i zeleninu.

Napsal 05 črc 2017 09:46
od Lambert
Nejlepší je plastové, protože do toho se ti nenasákne šťáva z masa a pak ho můžeš dát do myčky na nádobí.

Napsal 05 črc 2017 09:47
od Ján Hejna
Pro ochranu před nákazami mám pro úpravu syrového masa zvláštní prkénko a nůž. Prkénko lehce navlhčím vodou, aby nenasáklo masovou šťávu při zpracování masa.