Stránka 1 z 1

Jsou hranolky z čerstvých brambor kvalitnější?

Napsal 05 črc 2017 11:22
od Daniel
Vyplatí se dělat doma hranolky z čerstvých brambor?

Napsal 05 črc 2017 14:29
od Matěj Trdelka
Tak to je jasný že když uděláš hranolky z čerstvých brambor že budou kvalitnější než ty kupované.

Napsal 05 črc 2017 14:36
od Jitule
Ty kupované hranolky obzvláště nižších cen bývají složené z mletých brambor a ze zbytků okrajků brambor. Akorát ty dražší za které si musíš připlatit jsou opravdu 100% bramborové.

Napsal 05 črc 2017 14:37
od Paulie
Pokud na to máš trpělivost a uvaříš si domácí hranolky z kvalitních brambor, budou kvalitnější než ty kupované. Také to tak dělám a rozdíl je znatelný.