Jaká teplota zničí salmonelózu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Lubomír

Jaká teplota zničí salmonelózu?

Nový příspěvek od Lubomír » 19 črc 2017 07:23

Jaká je minimální teplota kterou by mělo projít maso na grilu?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Věrka

Nový příspěvek od Věrka » 19 črc 2017 07:25

Minimálně 75 stupňů celsia by mělo mít maso na grilu po dobu několika minut aby byla jeho konzumace bezpečná.

Ratibor

Nový příspěvek od Ratibor » 19 črc 2017 07:26

Musíš si dát pozor také na to, ať maso potom nepoložíš na prkénko kde bylo syrové maso. Nebo používat nůž který jsi používal při krájení syrového masa.

Šťasta

Nový příspěvek od Šťasta » 19 črc 2017 07:27

Maso necháme raději více propéct než méně. Můžou z toho být zbytečné zdravotní komplikace.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek