Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Lubomír
Nový příspěvek
od Lubomír » 19 črc 2017 07:23
Jaká je minimální teplota kterou by mělo projít maso na grilu?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Věrka
Nový příspěvek
od Věrka » 19 črc 2017 07:25
Minimálně 75 stupňů celsia by mělo mít maso na grilu po dobu několika minut aby byla jeho konzumace bezpečná.
-
Ratibor
Nový příspěvek
od Ratibor » 19 črc 2017 07:26
Musíš si dát pozor také na to, ať maso potom nepoložíš na prkénko kde bylo syrové maso. Nebo používat nůž který jsi používal při krájení syrového masa.
-
Šťasta
Nový příspěvek
od Šťasta » 19 črc 2017 07:27
Maso necháme raději více propéct než méně. Můžou z toho být zbytečné zdravotní komplikace.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 5 Příspěvků
- 1629 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
09 kvě 2017 18:46
-
-
- 2 Příspěvků
- 783 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
17 pro 2017 10:50
-
-
- 2 Příspěvků
- 1017 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
18 kvě 2016 23:31
-
-
- 3 Příspěvků
- 2110 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
02 srp 2016 15:52
-
-
- 2 Příspěvků
- 1209 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Libuše Z.
09 říj 2016 12:39