Stránka 1 z 1

Je trhané maso lepší než krájené?

Napsal 19 črc 2017 08:25
od Václav V.
Jaké má výhody trhané maso? Zkoušel jste někdo jíst trhané maso? Je trhané maso lepší než krájené?

Napsal 19 črc 2017 08:39
od mowla
:D
Maso, které lze trhat, je upečené ažaž, v podstatě už nelze krájet...
A ano - je to vynikající, šťavnaté, prosáklé sosem - pokud to umíš udělat...
;-)

Napsal 19 črc 2017 09:18
od Jitule
Trhané maso dávají do speciálních upečených baget u nás v jedné restauraci. Je to opravdová lahůdka a krájené maso by se tam tolik nehodilo. Chuťově a konzistencí se to opravdu nedá s krajinným masem vůbec srovnat.

Napsal 19 črc 2017 10:50
od Ralf
Každý druh přípravy masa má své. Maso které se dává například do kebabu které je čerstvě ořezané přímo po opečení je také něco výborného. To samé trhané maso. Je to zase něco jiného než klasická příprava jak ji známe a má to také svojí chuť.