Stránka 1 z 1

Hodně tvrdé škvarky?

Napsal 06 srp 2017 10:30
od Bohouš Studený
Dá se s tím něco udělat když škvarky jsou opravdu hodně tvrdé že nejdou ani rozkousat?

Napsal 06 srp 2017 10:37
od Mudr.Lant
Rozemlít, přidat sádlo a další ingredience a udělat suprovou škvarkovou pomazánku.

Napsal 06 srp 2017 10:45
od mowla
Z teplých jídel pak můžeš zkusit bramboráky se škvarkama či špekové knedlíky...
;)

Napsal 06 srp 2017 10:49
od satam
Rozemlít k dalšímu použití je opravdu nejlepší. Používat je celé nedoporučuji, většinou ani tepelná úprava neodstraní jejich tvrdost.

Napsal 06 srp 2017 11:16
od Mudr.Lant
satam Rozemlít k dalšímu použití je opravdu nejlepší. Používat je celé nedoporučuji, většinou ani tepelná úprava neodstraní jejich tvrdost.
Děkuji, žes uznal mou odpověď jako to nejlepší řešení. a:-)

Napsal 06 srp 2017 11:22
od satam
Mudr.Lant Děkuji, žes uznal mou odpověď jako to nejlepší řešení. a:-)
Nemáš zač, nerado se stalo.

Napsal 06 srp 2017 11:26
od Bohouš Studený
Díky vám