Jde udělat steak bez masa?
Pořádný steak je z červeného masa (maso kopytníků, ale třeba i klokana, velryby...).
Slušný steak lze i z masa některých fťoků (pštros, krocan, kachna...).
Přijatelný až výtečný steak je z některých ryb (losos, tuňák, marlin...).
Prý jsou dobré steaky i třeba z medvěda či slona, ale to jsem ještě neměl tu čest ochutnat...
Steak bez masa je oxymoronem...
Steak z bojových sobů lze, steak ze sojových bobů nelze.

Slušný steak lze i z masa některých fťoků (pštros, krocan, kachna...).
Přijatelný až výtečný steak je z některých ryb (losos, tuňák, marlin...).
Prý jsou dobré steaky i třeba z medvěda či slona, ale to jsem ještě neměl tu čest ochutnat...


Steak bez masa je oxymoronem...
Steak z bojových sobů lze, steak ze sojových bobů nelze.

-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1424 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
22 bře 2016 19:20