Stránka 1 z 1

Kam dávat prošlé potraviny?

Napsal 21 srp 2017 11:51
od lojza
Kam dávat prošlé potraviny jako například mouku nebo starou rýží?

Napsal 21 srp 2017 13:50
od mowla
Třeba nejblizsimu chovateli domácího zvířectva...
Myslivcům, zemědělcům,...
;)

Napsal 22 srp 2017 09:16
od Jitule
Můžeš je použít i na domácí dekorace. Rýži, čočku, fazole a podrobné nasypat do skleněné vázy a použít jako dekoraci. Prošlá mouka smíchaná s vodou a solí se dá použít k modelování podobně jako sádra ale lépe se s ní pracuje. Můžeš se pokusit vytvořit vlastní sošku nebo něco podobného.

Napsal 22 srp 2017 09:49
od dabač
Ono až budeš mít vysoko do žlabu tak prošlé potraviny nebudou.

Napsal 22 srp 2017 10:37
od Ann
dabač Ono až budeš mít vysoko do žlabu tak prošlé potraviny nebudou.


:-y

Napsal 22 srp 2017 12:42
od satam
Ono existují potraviny prošlé a "prošlé". Ty prošlé jsou po datu doporučené spotřeby a po něm není vhodné je konzumovat, ty "prošlé" jsou po datu minimální trvanlivosti a v domácnosti se dají běžně použít a zpracovat, stačí zachovat běžnou opatrnost a před použitím je zkontrolovat.