Stránka 1 z 1
Používal se pečící papír dříve u řezníka na balení masa?
Napsal 11 zář 2017 14:11
od Jan Boháč
Taky vám připomíná pečící papír ten papír který se dříve používal u řezníka do kterého balil maso? Mohlo se jednat o ten stejný papír a až později se zjistilo že je vhodný na pečení?
Napsal 11 zář 2017 14:36
od mowla
Jan Boháč Taky vám připomíná pečící papír ten papír který se dříve používal u řezníka do kterého balil maso? Mohlo se jednat o ten stejný papír a až později se zjistilo že je vhodný na pečení?
Nepamatuju, že by kdy v masně balili maso do pečícího papíru...
Spíš pamatuju, že - v těch zřídkavých případech, kdy jse maso "dříve" kupoval, jsem z něj musel rozmáčené kousky papíru pečlivě smývat - abych je pak nemusel u stolu vypliovat...
Každopádně - i pečící papír promáčený krví, lymfou a vodou, není vhodný k následnému pečení...
Napsal 11 zář 2017 16:16
od Mudr.Lant
Ne, pečící papír se nepoužíval a nepoužívá, ale používá se arch papíru z jedné strany voskovaný, tedy vhodný k balení masa, které se nepřilepovalo a tak jsi nemusel cáry pracně odstraňovat .