Stránka 1 z 1
Můžu nechat rozpečený bůček na zítra?
Napsal 12 zář 2017 23:21
od VOLF
Jdu spát ale bůček je pečený tak napůl. Stane se něco když ho nechám v troubě a dopeču ho ráno?
Napsal 13 zář 2017 04:40
od Mudr.Lant
Určitě už spíš, určitě jsi nechal bůček v troubě a já tě jen ujistím, že se mu nic nestane.
Napsal 13 zář 2017 07:03
od VOLF
To je dobře. Už jsem pod ním zase škrtnul a jdu ho dopéct. Večer jsem ho pekl bůček vcelku 2 hodiny ale byl ještě tvrdej.
Napsal 13 zář 2017 07:09
od Jitule
Bůček peču zezačátku přikrytý a podlitý trochou vody a nakonec odkrytý aby získal barvu. Peču ho na 180 stupňů klidně tři a půl hodiny. Potom se jenom rozpadá. Každou hodinu ho chodím kontrolovat. Dobrou chuť přeje Jitka