Stránka 1 z 1
Obalovat filé dvakrát?
Napsal 28 říj 2017 13:45
od KAROLA
Je lepší obalit filé v trojobalu před smažením dvakrát? Dělám ho dnes poprvé.
Napsal 28 říj 2017 14:13
od satam
Myslím, že není důvod, filé přece nevyteče
Dvojitý trojobal se dělá na sýr právě proto, aby nevytekl.
Napsal 28 říj 2017 14:38
od Sova
Pokud máš radši silnější krustu tak to udělat můžeš ale opravdu to není potřeba. Filé smažím často a stačí jedno obalení.
Napsal 28 říj 2017 16:23
od mowla
File obal jen jednou - a pokud chceš hrubší krustičku, použij hrubou strouhanku anebo namísto jí kukuřičné lupínky...

Napsal 29 říj 2017 05:59
od Mudr.Lant
Kupodivu se někdy u nás filé obaluje dvakrát a to zejména, když je filé z bloku, tedy větší porce. Lepé se propeče no a kůrčička jedna báseň.