Stránka 1 z 1

Jak udělat kvalitní bramborovou kaši.

Napsal 24 úno 2016 17:06
od Pája
V čem děláte dobrou bramborovou kaši? Mixér? Šlehač? Nebo ručně?

Napsal 25 úno 2016 08:51
od katka
Já používám toto:
rucni-slehac-tefal-8141-30-prep-line.jpg
rucni-slehac-tefal-8141-30-prep-line.jpg (20.45 KiB) Zobrazeno 1877 x
A nemůžu si to vynachválit. Kaše s tím jde udělat opravdu dobrá.

Napsal 29 čer 2017 19:36
od Bohumil
Používám normální mixér co mám z NDR. Do kaše přidám mléko a máslo a je to paráda. Doporučuji :-y

Napsal 29 čer 2017 19:52
od Jitule
Za nás se bramborová kaše šlehala ručně a taky to šlo. Dodnes tuto tradici používám a nemůžu říct že bych měla špatnou kaši. Je to ale pracnější. :*( :lol:

Napsal 28 lis 2017 08:42
od Maternita
Nebo ještě přidat smetanu místo mléka a nepoužívat ponorný mixér.

Napsal 06 bře 2018 16:16
od Iva
A taky uvařit brambory typu C, určené na kaši..... :-pa

Napsal 06 bře 2018 16:19
od Ann
Bez obav. Pája se to za ty dva roky jistě naučila. :lol:

Napsal 06 bře 2018 16:27
od mowla
Ann Bez obav. Pája se to za ty dva roky jistě naučila. :lol:
:lol: