Má využití v kuchyni kořen libečku?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 23 úno 2018 18:00

V kuchyni je vhodnější využívat jen nať. Kořen je dřevnatý. Ale je možné ho usušit a rozemletý pak používat jako koření.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 23 úno 2018 18:06

Nevím o tom...
;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek