Na kolik stupňů rozmrazit kuřecí řízky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Martin

Na kolik stupňů rozmrazit kuřecí řízky?

Nový příspěvek od Martin » 12 bře 2018 09:40

Mám troubu která má funkce rozmražování. Na kolik stupňů rozmrazovat kuřecí řízky?









Uživatelský avatar
mowla
rádce v oboru IT
Příspěvků 6212
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 12 bře 2018 09:47

Asi nerozumím...
Běžné trouby při zapnutí rozmrazovaní pouze zapnou větrák, ohřev se nespouští...
;)
Jakou troubu máš ty???
Uživatelský avatar
Mudr.Lant
admin
Příspěvků 11576
Registrován 08 zář 2016 17:06

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 12 bře 2018 09:55

Martin Mám troubu která má funkce rozmražování. Na kolik stupňů rozmrazovat kuřecí řízky?
Zapni troubu, pokud má tuto funkci na 35 °C a po chvíli zkontroluj.
Martin

Nový příspěvek od Martin » 12 bře 2018 09:56

Rozmrazí se to když se pouze spustí větrák? Přece to bude mít stejnou teplotu jako okolní vzduch. Proto jsem myslel přidat trochu na teplotě.
Uživatelský avatar
Mudr.Lant
admin
Příspěvků 11576
Registrován 08 zář 2016 17:06

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 12 bře 2018 10:04

Martin Rozmrazí se to když se pouze spustí větrák? Přece to bude mít stejnou teplotu jako okolní vzduch. Proto jsem myslel přidat trochu na teplotě.
Zapni troubu, pokud má tuto funkci na 35 °C a po chvíli zkontroluj.
Uživatelský avatar
mowla
rádce v oboru IT
Příspěvků 6212
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 12 bře 2018 10:08

Martin Rozmrazí se to když se pouze spustí větrák? Přece to bude mít stejnou teplotu jako okolní vzduch. Proto jsem myslel přidat trochu na teplotě.
1. lepší je rozmrazovat při nižší teplotě - protože jinak to maso na povrchu uvaříš, zatímco uvnitř bude ještě zmrzlé - naprostá degradace suroviny na řízky
2. tobě trouba při rozmrazování (zapnutí funkce "Rozmrazování"!) dovolí "přidat na teplotě"???
3. osobně tuhle funkci považuju za naprosto zbytečnou - rozmrazuju maso volně na nějakém tácu lince
;)
Uživatelský avatar
Mudr.Lant
admin
Příspěvků 11576
Registrován 08 zář 2016 17:06

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 12 bře 2018 10:12

mowla 3. osobně tuhle funkci považuju za naprosto zbytečnou - rozmrazuju maso volně na nějakém tácu lince
;)
Já taky, pokud ovšem nezapomenu večer vyndat maso z mrazáku. ;)
Uživatelský avatar
mowla
rádce v oboru IT
Příspěvků 6212
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 12 bře 2018 10:16

Mudr.Lant Já taky, pokud ovšem nezapomenu večer vyndat maso z mrazáku. ;)
V takovém případě si patřičně vynadám - a uvařím něco jiného...
;)







Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jak rozmrazit kuře
       od Vágner » 30 kvě 2016 18:15 »
    1 Příspěvků
    242 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ralf
    30 kvě 2016 18:58
  •    Jak rychle rozmrazit maso ?
       od Kateřina D. » 13 črc 2016 17:26 »
    2 Příspěvků
    1261 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kateřina D.
    13 črc 2016 18:17
  •    Jak rozmrazit zamrzlé potrubí
       od Wikan » 19 led 2017 14:52 »
    5 Příspěvků
    462 Zobrazení
    Poslední příspěvek od dabač
    20 led 2017 09:30
  •    Rozmrazit file před obalováním?
       od Čampulík » 14 bře 2017 09:28 »
    4 Příspěvků
    477 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Petra Bajerová
    14 bře 2017 13:31
  •    Jak rozmrazit pečivo?
       od Honza » 05 srp 2017 07:02 »
    2 Příspěvků
    394 Zobrazení
    Poslední příspěvek od satam
    05 srp 2017 08:33