Stránka 1 z 1

Čím dolít kysané zelí?

Napsal 20 bře 2018 11:53
od Igor1986
Zdravím, zůstalo nám doma suché koupené kysané zelí bez šťávy. Čím zalít zalít aby vydrželo co nejdéle?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 20 bře 2018 12:00
od Mudr.Lant
Slanou a převařenou (vychladlou) vodou. Ale doporučuji do týdne zkonzumovat.

Napsal 20 bře 2018 12:00
od satam
Nejspíš vodou. Kyselinu sírovou bych raději nepoužíval :lol: :lol: :lol:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.