Stránka 1 z 1
Je to dobrý nápad otevřít restauraci na nádraží vlakovém?
Napsal 04 čer 2018 16:05
od Leoš Štrunc
Na jednom menším nádraží je týden otevřená nová hospoda, ale stále tam nikdo nechodí. Myslíte že je to dobrý nápad a že se kšefty rozjedou?
Napsal 04 čer 2018 16:08
od satam
Myslím si, že je mi to jedno. Provozovatel musel mít nějaký záměr a věděl, do čeho jde.

Napsal 04 čer 2018 19:18
od Mudr.Lant
Je to dobrý nápad, vždyť cestující se chtějí občerstvit a uvítají takovou možnost, ale záleží, jak velké je nádraží, tedy kolik vlakových spojů tudy projíždí, a pokud to je železniční uzel, měl by mít provozovatel vyhráno.
Znám malé nádraží s konečnou stanicí, kde byla hospůdka se vším všude (ohřívaná jídla), s pivem jako křen, kde sedělo i mnoho starousedlíku s cigaretou v puse, klábosili u piva a nadávali na komunismus a hlavně přes sezónu přijížděli i odjížděli čundráci a to bylo vždy veselo.