Stránka 1 z 1

Jak dlouho udit bůček?

Napsal 20 čer 2018 16:18
od 8tim
V Globusu prodávají předuzený bůček, ale je na něm napsané tepelně opracovat. Jak dlouho ho nechat v udírně a na kolik stupňů?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Napsal 20 čer 2018 18:00
od 8tim
Ano

Napsal 20 čer 2018 18:05
od Mudr.Lant
Projel jsem nejčerstvější nabídku a nic jsem neobjevil a Pepa má pravdu. Předpokládám, že to není provokativní otázka.

Napsal 20 čer 2018 18:25
od 8tim
Mudr.Lant Projel jsem nejčerstvější nabídku a nic jsem neobjevil a Pepa má pravdu. Předpokládám, že to není provokativní otázka.
Příští středu pro něj jedu. Pak pošlu foto.

Napsal 20 čer 2018 18:32
od Mudr.Lant
8tim Příští středu pro něj jedu. Pak pošlu foto.
Pokud je to tak, předuzený bůček (stále tomu nemůžu uvěřit :lol: ) , tady máš odkaz, ať se s tím nemusím znovu psát. https://www.24poradna.eu/topic16823.htm ... uzen%C3%AD

Napsal 20 čer 2018 18:57
od dabač
Normálně se to prodává.Je to lehce za uzené,nebo li před uzené kratší dobou a nižší teplotou.No jak se říká kdo se bojí koná svoji potřebu v síni.Já osobně si to klidně s chlebem dám a pěkně s česnekem.Akorát je ten bůček trochu jako žvýkačka ale jinak dobrý.Kotleta taktéž.Jinak to tepelné zpracování je míněno jako kuchaňská úprava .Douzovat podle mě je to zbytečné.Chuťově to je OK.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.