Stránka 1 z 1

Který ocet používáte při zavařování okurek?

Napsal 04 črc 2018 09:46
od Žáčková
Obyčejný nebo speciélní Bzenecký?

Napsal 04 črc 2018 09:53
od Mudr.Lant
Klasiku. Ten Bzenecký není ocet, ale nálev a je drahý.

Napsal 04 črc 2018 13:08
od mowla
Bzenecky ocet (ne nalev) - mam vyzkoušení, že jine octy mají chudší chuť.

Napsal 04 črc 2018 16:40
od Mudr.Lant
mowla Bzenecky ocet (ne nalev) - mam vyzkoušení, že jine octy mají chudší chuť.
Jo, ten Bzenecký obsahuje karamel, estragon a to už ty okurky zavání.

Napsal 04 črc 2018 17:14
od Honza Novák
Mudr.Lant Jo, ten Bzenecký obsahuje karamel, estragon a to už ty okurky zavání.
Dobrý den. Bzenecký ocet kvasný lihový je klasický ocet. Na rozdíl od Bzeneckého octu kvasného lihového ochuceného, o kterém mluvíte vy a který prodává např. OD Tesco.

Napsal 04 črc 2018 17:16
od Mudr.Lant
Honza Novák Dobrý den. Bzenecký ocet kvasný lihový je klasický ocet. Na rozdíl od Bzeneckého octu kvasného lihového ochuceného, o kterém mluvíte vy a který prodává např. OD Tesco.
Díky za upřesnění.