Smím vám zamávat na rozloučení?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Sandra

Smím vám zamávat na rozloučení?

Nový příspěvek od Sandra » 05 srp 2018 16:44

Až se přestane jeden s druhým urážet a napadat tak se zase stavím. Myslel jsem že už je to tu jiné ale bohužel. Čau.
Naposledy upravil(a) Sandra dne 05 srp 2018 17:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod Původní otázka: Mějte se tu pěkně

Modérateur

Nový příspěvek od Modérateur » 05 srp 2018 16:48

Sandra Až se přestane jeden s druhým urážet a napadat tak se zase stavím. Myslel jsem že už je to tu jiné ale bohužel. Čau.
Ne, nebudu tě přemlouvat, ale podle záznamu jsi zde dlouho nebyla, abys zjistila, že se zde už nevyskytují takové urážky i nadávky jako v minulosti. To, co jsi četla v anketě považuji takové škádlení se, ale pro jistotu jsem téma uzamkl, kdyby náhodou se něco dělo proti pravidlům.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 srp 2018 16:50

Teď nevím, jestli mám odpovědět, abych nebyl nazván...
Ale proč bys odcházela? To je jediný důvod?

Sandra

Nový příspěvek od Sandra » 05 srp 2018 18:52

Nechápu proč moderátor upravil toto téma. Nechci nikomu mávat na rozloučenou.

Nechci chodit někam kde se lidé hádají. Chci jít pohodově na poradnu a cítit se tam dobře. Moderátor víc lidí odradil nejen mě. Mějte se tu pěkně.

Sandra

Nový příspěvek od Sandra » 05 srp 2018 18:53

O tom jestli smím zamávat na rozloučenou nepadlo ani slovo :-( .

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 srp 2018 19:07

Sandra O tom jestli smím zamávat na rozloučenou nepadlo ani slovo :-( .
Tady je vhodné ukončit otázku či dotaz otazníkem. Tady je poradna a ne tlachárna.

Sandra

Nový příspěvek od Sandra » 05 srp 2018 19:12

Mudr.Lant Tady je vhodné ukončit otázku či dotaz otazníkem. Tady je poradna a ne tlachárna.
A proč tedy moderátor nedoplnil pouze otazník? Mudr.lant = Moderátor? Už tomu nevěřím že by jsi se ho tolik jenom zastával. Nejspíš se jedná o tu samou osobu. Teď mě vše začíná zapadat do sebe. Ty jsi Moderátor. Teď mě to vše do sebe zapadlo.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 srp 2018 19:14

Sandra A proč tedy moderátor nedoplnil pouze otazník? Mudr.lant = Moderátor? Už tomu nevěřím že by jsi se ho tolik jenom zastával. Nejspíš se jedná o tu samou osobu. Teď mě vše začíná zapadat do sebe. Ty jsi Moderátor. Teď mě to vše do sebe zapadlo.
Ano, jsem moderátor, admin, a dokonce jsem poradnu koupil, ale prosím tě o jedno: Zůstane to mezi námi, ju?

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 05 srp 2018 19:16

No tak se zase z toho neopupínkujme .Život jde tak nějak v těch intencích jaké jsme tomu dali.Někdo se nase.re jednou za uherský rok někdo je splachovací no a někdo z toho tepla má občas depku.Tak že sranda poradna bude prosperovat dál bez toho jestli tam bude ten nebo onen.Zase to není potřeba brát tak až moc vážně.Stejně všichni umřem někdo dřív někdo pozdějc.

Modérateur

Nový příspěvek od Modérateur » 05 srp 2018 19:19

Sandra A proč tedy moderátor nedoplnil pouze otazník? Mudr.lant = Moderátor? Už tomu nevěřím že by jsi se ho tolik jenom zastával. Nejspíš se jedná o tu samou osobu. Teď mě vše začíná zapadat do sebe. Ty jsi Moderátor. Teď mě to vše do sebe zapadlo.
Tak by vypadal tvůj vzkaz s otázníkem: Mějte se tu pěkně? docela srozumitelný pro vyhledávač, že?! Pokud máš důkazy, že mudr.lant jsem já, sem s nimi. Děkuji.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 05 srp 2018 19:22

Sandro, to se musíš zeptat Moderátora. Mezi námi, zařekl jsem se, že už tu prudit nebudu. Ale téma je nakousnuté, tak si k němu dovolím přispět. Ty moderátorské úpravy totiž jsou nejméně z 90% zbytečné a občas, jako zrovna tady, zkreslují to, co chtěl autor původním názvem sdělit. Většinou pak jde o zbytečné kosmetické a pravopisné úpravy.
Moderátore, zamkni to, začíná to tady zase smrdět.

Modérateur

Nový příspěvek od Modérateur » 05 srp 2018 19:33

Sandra Až se přestane jeden s druhým urážet a napadat tak se zase stavím. Myslel jsem že už je to tu jiné ale bohužel. Čau.
Sandro nebyla jsi tady od ledna, poslední dobou položila pár příspěvků a začala jsi, jak píše satam, prudit a i na jeho návrh, tvůj příspěvek uzamykám.

Zamčeno
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek