Stránka 1 z 1

Jak připravit chleba do zásoby na zahuštění guláše?

Napsal 14 srp 2018 14:37
od Viki
Půjde nastrouhaný chleba nasušit do zásoby nebo třeba zmrazit?

Napsal 14 srp 2018 20:15
od Mudr.Lant
Na zahušťování guláše jsou názory. Někdo nezahušťuje vůbec, protože to cibule už udělala, někdo zahušťuje moukou a pokud guláš mírně povaříte aspoň 20 minut, moučná chuť vymizí, někdo používá tmavou jíšku Kn***r, ale guláš do druhého dne zřídne, ale chleba bych tam nedával vůbec, protože nevíš, co tam ti pekaři všechno zapekli.

Napsal 14 srp 2018 23:57
od mowla
Mudr.Lant Na zahušťování guláše jsou názory. Někdo nezahušťuje vůbec, protože to cibule už udělala, někdo zahušťuje moukou a pokud guláš mírně povaříte aspoň 20 minut, moučná chuť vymizí, někdo používá tmavou jíšku Kn***r, ale guláš do druhého dne zřídne, ale chleba bych tam nedával vůbec, protože nevíš, co tam ti pekaři všechno zapekli.
Doktore, máš recht...
;)
Zahustuji pouze cibuli, chleba si dam ke guláši, ne do něj. ..
;)