Stránka 1 z 1

Jaký ocet se dává na tlačenku ?

Napsal 29 čer 2016 08:42
od Miriam16
Na tlačenku se více hodí klasický 8 % ocet nebo Balsamiko ? Který je vhodnější ?

Napsal 29 čer 2016 09:12
od Sova
Na tlačenku se dává normální klasický ocet 8 %. Ještě jsem neviděla že by si dával někdo na ni balsamico.

Napsal 29 čer 2016 09:21
od Čertík
Balzamikový ocet se dává do zeleninových salátů.

Napsal 29 čer 2016 13:00
od dabac
no předpokládám že tlačenku konzumuješ s cibulí.Doporučuji normální kvasný ocet osmi procentní ale ředěný podle chuti.cca o polovinu.Cibuli pokapat ještě olejem.Stačí jakýkoliv stolní olej.Nepřehánět no a potom už si to vychutnat.