Stránka 1 z 1
Smaží se kapr i s kůží?
Napsal 27 črc 2016 10:34
od ledka
Ještě nevím jestli budu dělat kapra na přírodno nebo jako řízek. Smaží se ale i s tou kůží?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

Napsal 27 črc 2016 11:05
od dabač
Jsou strávníci co by kapra v kůži nevzali do pusy.Já tvrdím že to je to to pravé ořechové.Lehce obalit v mouce a smažit .přeji dobrou chuť.
Napsal 27 črc 2016 11:48
od ledka
OK, už obaluji. Díky

Napsal 27 črc 2016 12:37
od Ann
Dobře děláš. :) Kapr by se měl jíst i s kůží, protože nejvíc tuku, který obsahuje zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny je právě pod kůží. Stáhnutím se o to nejcennější v rybách připravíme.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.