Stránka 1 z 1

Z jakého materiálu kuchyňské vařečky?

Napsal 31 srp 2016 07:59
od Barbora Daňková
Jaký materiál používáte v kuchyni na míchání jídla v hrnci? Dřevěné vařečky nebo plastové či teflonové? Které jsou nejlepší?

Napsal 31 srp 2016 08:32
od Čertík
Osobně používám dřevěné a z nerezové oceli. Dřevěné na míchání polévek, omáček a z nerezové oceli na seškrabávání karamelu ze dna hrnce při smažení cibule na guláš. Ta ocelová má rovnou hranu a je to parádní pomocník.

Napsal 31 srp 2016 08:36
od Ralf
Nejvíce používám dřevěné. Po čase když jsou nasáklé chutěma všeho druhu je vyhodím a koupím nové. Naběračky mám z kvalitního bílého smaltu a jsem spokojený. Tenkrát to byla novinka tak jsem je koupil a je to paráda ten smalt.