Stránka 1 z 1
Přidat brambory do zelňačky hned?
Napsal 31 srp 2016 14:15
od Vlasta Černý
Vařím bramboračku z čerstvého zelí. Mám přidat brambory hned se zelím nebo až dýl?
Napsal 31 srp 2016 14:18
od Čertík
Čerstvé zelí potřebuje povařit trochu déle. Můžeš je přidat třeba po 15 minutách. Nebudou pak rozvařené.
Napsal 31 srp 2016 14:21
od prasák
Hlavně přidej ocet až ke konci vaření. Jinak budou brambory na povrchu zatvrdlé.
Napsal 31 srp 2016 14:21
od Vlasta Černý
Jasně, jasně, a co když budu někdy vařit zelňačku z kyselého zelí? Tak budou brambory tvrdé?
Napsal 31 srp 2016 14:22
od prasák
Pokud se vaří hned v kyselé vodě, vaří se brambory zvlášť. Je to lepší, nejsou pak díky octu tvrdé.
Napsal 31 srp 2016 14:23
od Vlasta Černý
OK, dík za radu :idea: