Stránka 1 z 1

Jaké hovězí maso na polévku vývar ?

Napsal 02 pro 2016 14:52
od Radka S.
Z jakého hovězího masa je dobrý vývar polévka? Jaké maso hovězí máte ověřené že pustí dobrý sos?

Napsal 02 pro 2016 15:01
od Mudr.Lant
Na vývar je dobrý kus žebra nebo přední s kostí a přidat morkové kosti by nebylo na škodu. Maso a kosti dávat vždy do studené vody a postupně přivést k mírnému varu.

Napsal 02 pro 2016 15:14
od Ralf
Ještě doplním že ty morkové kosti jsou opravdu dobré. Také je do vývaru dávám je to dobrý vývar.

Napsal 02 pro 2016 15:59
od Radka S.
Ještě se kdyžtak zeptám. Ty morkové kosti mají v sobě takovou dužinu ta se pak jí nebo to se vyhazuje?

Napsal 02 pro 2016 16:10
od Mudr.Lant
Z morku, jak píšeš - dužina, jsou vynikající morkové knedlíčky. Delikatesa

Napsal 02 pro 2016 16:15
od Radka S.
To zní hodně dobře. A když to po uvaření vývaru ochutnám nestane se mi nic? Omlouvám se za blbou otázku ale nikdy jsem to ještě nejedla ani nevařila.

Napsal 02 pro 2016 16:18
od Mudr.Lant
Co by se ti mohlo stát? Mírně posol uvařený morek a ochutnej. ;)

Napsal 02 pro 2016 16:19
od Radka S.
Určitě to zkusím. Bude to premiéra. Děkuji moc za pomoc a ochotu. Radka :)

Napsal 02 pro 2016 16:23
od Mudr.Lant
My děláme vývar do zásoby:
vývar.jpg