Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Gabriela Brno
Nový příspěvek
od Gabriela Brno » 02 pro 2016 15:18
Prosím o radu. Proč když si namelu strouhanku a obalím v ní řízky zbytek schovám do skříně tak je po několika dnech cítit zatuchlinou a můžu jí vyhodit? Jak to děláte vy že máte strouhanku do zásoby a je stále čerstvá a voňavá? Gabča Brno
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 02 pro 2016 15:22
A divíš se? V použité strouhance zůstávají zbytky z mouky i vajec a pokud se vloží do neprodyšné nádoby, zatuchne to. Můžeš použitou strouhanku prosít, ale nedávat ji do uzavřené nádoby.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 02 pro 2016 15:30
Přesně tak vždy si nandej jen tolik strouhanky kolik potřebuješ na obalení a jinou tam nedávej.
Nebo to dělej jako já, že si vždy před smažením koupím rohlíky usuším v troubě a namelu čerstvou. Je krásně voňavá a řízečky výborný

.
-
-
- 6 Příspěvků
- 1104 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Maternita
28 lis 2017 08:44
-
-
- 3 Příspěvků
- 1413 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vlasta
03 črc 2016 18:48
-
-
- 2 Příspěvků
- 1030 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
01 srp 2016 16:54
-
-
- 2 Příspěvků
- 1576 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
01 lis 2016 14:40
-
-
- 3 Příspěvků
- 1197 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
12 pro 2016 15:43