Strouhanka je cítit zatuchlinou

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Gabriela Brno

Strouhanka je cítit zatuchlinou

Nový příspěvek od Gabriela Brno » 02 pro 2016 15:18

Prosím o radu. Proč když si namelu strouhanku a obalím v ní řízky zbytek schovám do skříně tak je po několika dnech cítit zatuchlinou a můžu jí vyhodit? Jak to děláte vy že máte strouhanku do zásoby a je stále čerstvá a voňavá? Gabča Brno




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 02 pro 2016 15:22

A divíš se? V použité strouhance zůstávají zbytky z mouky i vajec a pokud se vloží do neprodyšné nádoby, zatuchne to. Můžeš použitou strouhanku prosít, ale nedávat ji do uzavřené nádoby.

Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 02 pro 2016 15:30

Přesně tak vždy si nandej jen tolik strouhanky kolik potřebuješ na obalení a jinou tam nedávej.

Nebo to dělej jako já, že si vždy před smažením koupím rohlíky usuším v troubě a namelu čerstvou. Je krásně voňavá a řízečky výborný ;) .


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek