Stránka 1 z 1

Jak rozpoznat myší trus

Napsal 26 úno 2017 14:31
od Radek444
Našel jsem v koupeném zavařeném zelí v pytlíku z obchodu něco připomínajícího myší trus. Je to malé několik milimetrů a tvrdé že to nejde zmáčknout. Byl by myší trus také takhle tvrdý?
IMG_20170226_142842.jpg
IMG_20170226_142842.jpg (98.82 KiB) Zobrazeno 2609 x
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 26 úno 2017 16:18
od Ann
Myší trus opravdu je hodně tvrdý. Také se mi zdá, že by to mohl být. Jdi to zelí vrátit, ať je to cokoliv do zelí to nepatří.

Napsal 26 úno 2017 16:25
od Mudr.Lant
Myší trus vypadá jinak. Pokud to ještě máš, namoč to ve vodě a pokud změkne...

Napsal 26 úno 2017 16:25
od Radek444
Jenomže já už ten obal nemám. Vyhodil jsem pytlík a dal jsem ho do plastové uzavírací nádoby do chladničky. Až druhý den když jsem ho jedl jsem si všiml toho bobku. Takže mi to nedoporučuje raději jíst. Napřed jsem myslel jestli to není třeba nové koření ale nikdy jsem ho neviděl ve tvaru válečku. Jenom doufám že nebudu mít nějaké zdravotní komplikace.

Napsal 26 úno 2017 16:26
od Radek444
Mudr.Lant Myší trus vypadá jinak. Pokud to ještě máš, namoč to ve vodě a pokud změkne...
Bylo to v tom zelí celou dobu ve šťávě to už by asi změklo.

Napsal 26 úno 2017 16:30
od Mudr.Lant
A víš ty, že člověk má za život sníst fůru hnoje? Mohlo to být cokoliv, třeba kamínek, ale kdyby to bylo jedovaté, už si s námi nepíšeš. A třeba se nějakým způsobem dostala ta věcička při manipulaci se zelím. Ještě mne napadlo, že by to mohlo být ve kmínu, které se do zelí dodává a tak bych se přikláněl k tomu kamínku.

Napsal 26 úno 2017 16:31
od Mudr.Lant
Radek444 Bylo to v tom zelí celou dobu ve šťávě to už by asi změklo.
To je pravda.

Napsal 26 úno 2017 16:35
od Radek444
Mudr.Lant A víš ty, že člověk má za život sníst fůru hnoje? Mohlo to být cokoliv, třeba kamínek, ale kdyby to bylo jedovaté, už si s námi nepíšeš. A třeba se nějakým způsobem dostala ta věcička při manipulaci se zelím. Ještě mne napadlo, že by to mohlo být ve kmínu, které se do zelí dodává a tak bych se přikláněl k tomu kamínku.
Kmínu tam bylo hodně ale byl hnědý a toto je černé, nejspíš se tam něco připletlo jak píšete.

Napsal 26 úno 2017 16:37
od Mudr.Lant
... i v čočce, hrachu... najdeš občas kamínek, tak se při sklizni kmínu a jeho zpracováním mohl dostat i tam.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.