Stránka 1 z 1
Jak je to s výrobou a zpracováním mléka ve kvalitě BIO?
Napsal 01 bře 2017 16:40
od Mudr.Lant
.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.


Napsal 01 bře 2017 20:30
od Paulie
Krávy mají podle výrobců Bio mléka dostatek prostoru a celoroční přístup do venkovního výběhu a v létě
na pastvu. Navíc prý je mléko zpracováno tou nejšetrnější metodou.
Napsal 01 bře 2017 21:01
od satam
To není úplné. Krávy, které mají produkovat biomléko nesmí dostat žádné krmivo, ošetřené chemikáliemi, ať už jde o hnojiva (lze používat pouze přírodní, převážně jen hnůj), nebo nedejbůh hubení škůdců apod. V celém procesu výroby a zpracování by se neměly používat chemikálie, pouze přírodní suroviny a přípravky.
Napsal 01 bře 2017 23:11
od Mudr.Lant
Vaše odpovědi jsou voda na můj mlýn! Chcete tím říct, že k takovému výrobci mléka ve kvalitě BIO, přijede extra cisterna pro cca tisíc litrů a odveze ho ke zpracování, kde vypláchnou trubky a další zařízení ke zpracování Bio mléka?

Nebuďte až tak naivní!
Napsal 01 bře 2017 23:28
od satam
Já naivní nejsem, naivní jsou lidi, kteří tomu věří. Taky nic BIO nekupuji, protože to vesměs znamená jen citelné zvýšení ceny a nic jiného.
Napsal 01 bře 2017 23:30
od Mudr.Lant
Ale píšeš o tom krásně, že by i hloupí tomu uvěřili.

Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.