Stránka 1 z 1
Co se starým chlebem?
Napsal 07 dub 2017 11:34
od Petr Svoboda
Co se starým chlebem který už nejde ani ukrojit jak je tvrdý? Je to úplně celý bochník který nebyl nijak přikrytý.
Napsal 07 dub 2017 11:39
od Mudr.Lant
Někdo suchý chleba používá na zahuštění omáček, převážně guláše a potom je možnost dát chleba chovateli ke zkrmení.
Napsal 07 dub 2017 12:00
od satam
Tvrdý chleba se dá rozbít a pak použít dále: Rozemlít a použít na zahušťování v kuchyni, namočit a použít jako krmivo pro prasata, drůbež, ryby apod.
Napsal 07 dub 2017 14:41
od Petr Svoboda
Díky za odpověď. Normálně ho krouhám na struhadle a budu ho používat na to zahuštění guláše. Dobrá rada.