Stránka 1 z 1
Jaká jablka na štrúdl?
Napsal 22 dub 2017 15:15
od Katka
Budu ho dělat prvně a přijde tchyně, tak se chci vytáhnout. :) Z jakých jablek bude nejchutnější?Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Napsal 22 dub 2017 15:53
od satam
Na štrúdl jsme vždy používali "odpadní" jablka, která nikdo nechtěl už jíst samotná. Pochopitelně musela být zdravá, ne shnilá a minimálně červivá. Po nastrouhání, dochucení a upečení zjistíš, že je skoro úplně jedno, jaká jablka jsi do toho dala.
Napsal 23 dub 2017 10:02
od Jitule
Já dávám na štrůdl levnější kyselejší jablka. Záleží na chuti a na dochucení. Někdo má raději kyselejší a někdo sladký štrůdl. Někdo přidává cukr, někdo med. Já přidávám i posekané ořechy a rozinky.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
