Komu nebo čemu se říká čuba?
-
Mudr.Lant
-
Mudr.Lant
-
Mudr.Lant
-
Mudr.Lant
-
Mudr.Lant
Tys mě v tomto příspěvku napsal, že si mám vysr@t oko, tak jsem si ho vysr@l.satam Je mi jasné, že jsi starší pán a pomalu chápeš, takže polopatě:
A musím konstatovat, že mowla to pochopil ihned. Inu, asi to bude tím, že je mladší.....
A za druhý, když tak vehementně požaduješ reakci na svoji odpověď, proč jsi nereagoval na ten příspěvek v
https://www.24poradna.eu/vule-pistniho- ... 14206.html ?
Takže není to mým věkem, ale mojí strategii.
-
Mudr.Lant
Hele,taxikáři, jsem zcela probraný, a když tvrdíš, že jsme v poradně, tak poraď nebohému BOB-ovi na https://www.24poradna.eu/vule-pistniho- ... t14206.htm
-
Mudr.Lant
Ano, to je tvé známé se vyhýbání a překrucování. Ano, Bob to napsat, ale na tvoji přiblblou odpověď. Proč si tedy sprostě nadával Bambusovi, a proč si neodpověděl na můj dotaz, kde se tě ptám, že ve tvém prvním dotazu jsem neviděl to slůvko PÍST. Tím si (ne) potvrdil, co jsi zač. A to je má strategie, poznat tě více a více a více.satam Doktore, vynechává ti hlava, jinak bys musel dávno najít a pochopit tohle
A když už jsme u odpovědí k otázce, Komu nebo čemu se říká čuba?, tvá odpověď není známá mezi mladými řidiči, takže jsem ti nemohl dát bodík, který jsi kdysi loudil v jiné poradně, a já očekával ještě další a další lidi, kteří tomu nerozumí. Mowlowa odpověď je špatná a mimo, protože já se ptal na čubu, nikoliv na Čubu. Takže až ty budeš odpovídat na mé dotazy, budu odpovídat na tvé.
-
Mudr.Lant
Taxikáři, a víš ty, že jsem včera zažádal o členství v Hnutí Ano? Bomba, co? Až budu přijat, dám návrh, aby se více věnovalo taxi službě, kde, jak je známo, okrádají naší společnost!satam Hele, Doktore, proč ty ses nedal na politiku? Tam by ses se svými výplody, , maximálně tak dokážou docela nesmyslně napadat tvou "opozici", výborně uplatnil nejméně jako další Kalousek
Ty všude, nejen tady, mlátíš prázdnou slámu, což je vidět i u příspěvků Boba a Bambuse, a nejen u nich.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1641 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
12 lis 2016 18:23