Hermelín při smažení vytéká

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Petr Svoboda

Hermelín při smažení vytéká

Nový příspěvek od Petr Svoboda » 19 dub 2018 08:44

Vy máte nějaký fígl na to, když hermelín při smažení vytéká? Snažím ho klasicky v trojobalu.




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 19 dub 2018 09:21

Dvojitý trojobal ("šestiobal").

Petr Svoboda

Nový příspěvek od Petr Svoboda » 19 dub 2018 09:23

Ok.zkusím

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 20 dub 2018 17:38

Nemusíš dvakrát obalovat v tom samém. Stačí jednou, ale do strouhanky přidej asi třetinu polohrubé mouky. ;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek