Jak dlouho udit bůček?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
8tim

Jak dlouho udit bůček?

Nový příspěvek od 8tim » 20 čer 2018 16:18

V Globusu prodávají předuzený bůček, ale je na něm napsané tepelně opracovat. Jak dlouho ho nechat v udírně a na kolik stupňů?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.





Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 20 čer 2018 18:05

Projel jsem nejčerstvější nabídku a nic jsem neobjevil a Pepa má pravdu. Předpokládám, že to není provokativní otázka.

8tim

Nový příspěvek od 8tim » 20 čer 2018 18:25

Mudr.Lant Projel jsem nejčerstvější nabídku a nic jsem neobjevil a Pepa má pravdu. Předpokládám, že to není provokativní otázka.
Příští středu pro něj jedu. Pak pošlu foto.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 20 čer 2018 18:32

8tim Příští středu pro něj jedu. Pak pošlu foto.
Pokud je to tak, předuzený bůček (stále tomu nemůžu uvěřit :lol: ) , tady máš odkaz, ať se s tím nemusím znovu psát. https://www.24poradna.eu/topic16823.htm ... uzen%C3%AD


dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 20 čer 2018 18:57

Normálně se to prodává.Je to lehce za uzené,nebo li před uzené kratší dobou a nižší teplotou.No jak se říká kdo se bojí koná svoji potřebu v síni.Já osobně si to klidně s chlebem dám a pěkně s česnekem.Akorát je ten bůček trochu jako žvýkačka ale jinak dobrý.Kotleta taktéž.Jinak to tepelné zpracování je míněno jako kuchaňská úprava .Douzovat podle mě je to zbytečné.Chuťově to je OK.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek