Zdravé stravování recenze a zkušenosti
-
Jindřiška
Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti
Ano, zvyknout si na četnost jídel s menší velikostí byl i u mě boj, ale svoji novou váhu jsem si vybojovala a udělám vše, aby to tak zůstalo.
-
Markéta
Ano, vybojovat nižší váhu je jedna věc a pak udržet věc druhá. Mě se to daří i díky tomu, že jedu program Fit+ a našla jsem si pohyb, který mne baví a našla jsem v pilates cvičení i nové kamarádky, takže mám i podporu od nich a to mi taky pomáhá držet se tam kde chci.
-
Viola
Ono nastavení hlavy je taky při hubnutí důležité a když jsou kolem tebe lidé, kteří tě podporují. Já mám největší podporu v partnerovi, který si krabičkovou dietu objednává se mnou a cvičit chodíme taky spolu, jak se říká ve dvou se to lépe táhne, tak u nás to sedí. Já mám program fit a on protein a oba programy vypadají po doručení dobře a chutnají skvěle.
-
Karčís
Je důležité věřit si, že to dokážeš a když mám podporu od blízkých, je to super. Zdravé stravování znám dlouho, brala jsem jejich program Pro mámy hned po porodu a pak na zhubnutí poporodních kil Keto. Spolehlivá a seriózní služba. Jsou spoustu let na trhu, tak mají spoustu věcí vychytaných.
-
Bejba1
Zkusil jsem to a je to skvělé. Obecně se snažím přejít na zdravé věci a také vitamíny, cbd kapky, reishi a tak... pestrá zdravá strava vyvážená a také jen obyčejná voda.
-
Hanka
Ano, pitný režim je taky důležitý a čistá voda bez bublinek je nejlepší. S krabičkovou dietou Zdravé stravování jsem začala před dvěma roky, kdy jsem měla zdravotní potíže a od lékařů jsem stále dokola slyšela, že musím změnit životní styl, tedy hlavně stravování a právě pravidelně dodržovat pitný režim. Musím říct, že zdraví se mi začalo zlepšovat během pár měsíců pravidelného stravování kvalitními a dietními potravinami, jen s pitím vody jsem ze začátku trochu bojovala, protože jsem byla zvyklá na slazené bublinkové nápoje, nicméně i na čistou vodu jsem si časem zvykla a teď už mi to přijde normální pít jen obyč vodu. Vitamíny doplňuji také, ale ne nijak pravidelně.
-
Zuza
Slazené nápoje jsou zlo nejen pro děti, ale ani dospělým to nic nepřináší. Taky jsem si k tomu musela přijít sama. Když jsem se dala na cestu hubnutí, tak jsem první vyřadila právě sladké vody, pak nástup zdravé stravy. Jenže jsem nevěděla jak správně začít. Kamarádka mi dala tip na hotovou krabičkovou dietu Zdravé stravování, no prve jsem se zdráhala objednat, protože mi to přišlo dost peněz, ale říkala jsem si, že dám jeden měsíc a uvidím. Byla jsem z jídel nadšená natolik, že jsem prodloužila a peníze už neřešila, v životě jsem za jiné věci utratila víc a toto je pro moje zdraví a dává mi to smysl.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 34146 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kalvados
09 říj 2018 10:34
-
- 34 Příspěvků
- 1920870 Zobrazení