Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Katka

Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Katka » 31 led 2024 11:57

Ahoj, chtěla bych si objednat krabičkovou dietu od Zdravého stravování a zajímalo by mě jak jste spokojení s jídlem a jaké výsledky od této diety očekávat? Mám v plánu zhubnout více kg, tak jestli je to reálné a jak dlouho se tato dieta musí držet a jestli je nutné k tomu cvičit? Děkuji.




Pavlína

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Pavlína » 06 úno 2024 14:06

Ahoj, reálně zhubnout více kilo na krabičkové dietě jde, otázka je co je pro tebe více kilo? Mě se podařilo zhubnout 15 kg a to při mé výšce 165cm je dost. S jídelníčkem a chutí jídla jsem u Zdravého stravování spokojená a nemám žádné výhrady k tomu, že by bylo něco víc nebo míň slané nebo něco podobného. Mohla jsem si z krabiček vyjmout houby, abych je z tama nemusela lovit, když je nejím. Já si vybrala program Fit, který mi poradila kamarádka.

Katka

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Katka » 23 úno 2024 13:07

Ty jo, tak to máš krásný výsledek, já mám právě představu těch 15 kg. A můžu se zeptat jestli jsi i cvičila nebo to bylo jen o jídelníčku?

Vanda

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Vanda » 28 úno 2024 09:20

Podle mě je dobré zkombinovat jak jídelníček tak cvičení, aby jsi si udržela zdraví a zlepšila fyzičku. Krabičková dieta ti ušetří čas strávený na nákupech a přípravě jídla, já tento čas věnovala právě cvičení.

Milena

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Milena » 12 bře 2024 19:38

Mě se dařilo hubnout na krabičkové dietě bez cvičení, jedla jsem program keto. Cvičení mě nenaplňuje a postavu jak z časopisu nepotřebuji, stačilo mi, že jsem se dostala na nižší váhu.


Sandra

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Sandra » 25 bře 2024 18:32

Mileno, přesně tak, postavičku jako z časáku nepotřebuji, stačí když zhubnu kila co chci. Krabičková dieta od Zdravého stravování mi vyhovuje chutí i složením.

Karolína

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Karolína » 09 dub 2024 13:33

Tak to já bych ji chtěla mít jako z časopisu a proto se snažím dietně jíst a k tomu pravidelně cvičím, výsledky jsou a krabičková dieta mi v tomto směru dost pomohla. -:-/

Pavla

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Pavla » 24 dub 2024 18:13

Pravidelný pohyb a kvalitní dietní strava jsou podle mě základem pro hubnutí. Mám s krabičkovou dietou velmi dobré zkušenosti, začínala jsem na stravování keto a teď mám protein.

Dita

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Dita » 08 kvě 2024 20:10

Program protein plus jsem si vybrala, když jsem se do cvičení pořádně opřela. Při aktivním způsobu života je super, čas od času měním s programem Fit plus. Oba mi chutnají.

Dáša

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Dáša » 22 kvě 2024 08:23

Na krabičkové dietě zhubneš i bez velkého úsilí co se cvičení týká. Já si takovou dietní kúru dělám tak dvakrát za rok, když potřebuji zhubnout hlavně do plavek nebo když cítím, že je potřeba se trochu odlehčit :-) Mám oblíbený fit plus program.

Berenika

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Berenika » 28 kvě 2024 19:17

Na odlehčení je fit super, ale na zhubnutí bych tazatelce poradila začít na programu keto, snížit sacharidy a hubnutí půjde snáz a rychleji podle mé zkušenosti.


Jarka

Re: Zdravé stravování recenze a zkušenosti

Nový příspěvek od Jarka » 10 čer 2024 20:10

U krabičkové diety jsem ocenila nejen to, že se mi snížila váha, ale i to jak jsou jídla chutná, že se do toho nemusím nutit. Diety držím průběžně celý život a krabičková s doručením od Zdravého stravování mi vyhovuje nejvíc. Podle mě je dobré si krabičky objednat alespoň na dva měsíce, aby sis na porce zvykla a přijdeš na to, že pravidelná a zdravá strava je cesta k tomu jak se cítit dobře a začít hubnout.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Zdravé stravování?
       od Michaela » 09 říj 2018 10:21 »
    1 Příspěvků
    1510 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kalvados
    09 říj 2018 10:34
  •    Recenze a zkušenosti s Bohemia energy
       od Jiří Kodl » 27 črc 2016 12:27 »
    34 Příspěvků
    9037 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mowla
    24 lis 2017 14:09
  •    marketagent.com zkušenosti recenze?
       od martínek » 31 srp 2017 07:47 »
    2 Příspěvků
    1523 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    31 srp 2017 11:21
  •    Stravování ve školních jídelnách
       od koblížek » 14 dub 2016 07:01 »
    2 Příspěvků
    1748 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Paulie
    14 dub 2016 07:40
  •    Handy heater recenze
       od Cvanc » 30 bře 2017 08:40 »
    6 Příspěvků
    1843 Zobrazení
    Poslední příspěvek od dabač
    28 led 2018 08:50