Jaký gril na zimu? Dá se grilovat i v zimním období?
Jaký gril na zimu? Dá se grilovat i v zimním období?
V čem může být úskalí grilování v zimě? Že bude maso z horní strany chladnout? Na jaké palivo gril na zimní grilování venku? A jde to vůbec i při venkovních teplotách pod nulou? Propeče se maso?
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Grilovat můžeš v létě i zimě - gril je stejný, maso používáš stejné - na tepelnou úpravu masa nebo zeleniny nemá okolní teplota valný vliv.
Jen v létě je to pohodlnější - popíjíš chlazené pivo, netáhne ti na záda, nechladnou nohy a když jíš maso holýma rukama, nemrznou ti... Naopak výhodou je, že nelítají komáři a muchničky...
Ale grilovat můžeš přece i v bytě, garáži, zahradní chatě - v krbu, na sporáku, na vařiči.
Jen v létě je to pohodlnější - popíjíš chlazené pivo, netáhne ti na záda, nechladnou nohy a když jíš maso holýma rukama, nemrznou ti... Naopak výhodou je, že nelítají komáři a muchničky...

Ale grilovat můžeš přece i v bytě, garáži, zahradní chatě - v krbu, na sporáku, na vařiči.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek