Inspirovala mne otázka o Nilu, a tak pokládám otázku.
Máte také nějaké humorné přeřeky nebo překlepy?
Jeden z mnoha: Já v cukrárně:
Dejte mi dvě klemrole
Prosím?
dvě kremlore...
Prosím?
Dejte mi dvě trubičky.
Prosím!
Znáte nějaké přeřeky nebo překlepy?
-
Mudr.Lant
Sice jsem si tenkrát uvědomil těsně než jsem to vypusti z huby ale málem stalo se.V ždy po zemědělském plese se v neděli konal dětský karneval který jsem moderoval.No a protože člověk byl ještě tak trochu mimo tak se při různých soutěžích mimo jiné´po přestávce stalo že jsem poprosil rodiče o to aby zase pozornost dětí směrovala na podium.No a řekl jsem přestávka nám skončila a tak si zase zasoutěžíme.Málem tam ale padlo slovo zasouložíme.Kdybych to ze sebe takhle vyblábolil hanbou bych se propadl.Ale dopadlo to jak to dopadnout mělo.
-
Mudr.Lant
dabač Sice jsem si tenkrát uvědomil těsně než jsem to vypusti z huby ale málem stalo se.V ždy po zemědělském plese se v neděli konal dětský karneval který jsem moderoval.No a protože člověk byl ještě tak trochu mimo tak se při různých soutěžích mimo jiné´po přestávce stalo že jsem poprosil rodiče o to aby zase pozornost dětí směrovala na podium.No a řekl jsem přestávka nám skončila a tak si zase zasoutěžíme.Málem tam ale padlo slovo zasouložíme.Kdybych to ze sebe takhle vyblábolil hanbou bych se propadl.Ale dopadlo to jak to dopadnout mělo.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1055 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od KarellV
16 srp 2018 14:05
-
- 1 Příspěvků
- 885 Zobrazení